Παραδοσιακό επίχρισμα - σοβάτισμα

Το συνεργείο μας τηρώντας τις παραδόσεις αναλαμβάνει σοβατίσματα τα οποία χειρίζεται με τον παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή η διαδικασία εγαρμογής τους πραγματοποιείται σε τρία στάδια (πεταχτό, γέμισμα, τριφτό). Το κάθε ένα απο τα προαναφερθέντα στάδια εκτελείται σε διαφόρετική ημέρα.

Δείτε έργα με παραδοδιακό σοβάτισμα

Παραδοσιακό - σοβάτισμα σε τρείς στρώσεις

Η διαδικασία που ακολουθείτε ειναι η εξής:

"Κλασικό πεταχτό", σε  αυτό το στάδιο γίνεται  η  προετοιμασία του υποστρώματος της τοιχοποιίας (τούβλο, σκυρόδεμα, τσιμεντόλιθος, μονωτικές πλάκες) ώστε να αποκτήσει την απαραίτητη επιφάνεια πρόσφυσης πρίν περαστεί το επόμενο χέρι σοβά.

"Γέμισμα", αυτό το στάδιο σοβατίσματος είναι αυτό που χαρίζει επίπεδη επιφάνεια, διορθώνοντας κατασκευαστικές ανωμαλίες του υποστρώματος.

"Τριφτό" ή ψιλός σοβάς ειναι το στρώμα, κατά το οποίο δίνονται οι τελευταίες λεπτομέρειες στην επιφάνεια για να αποκτήσει  την επιθυμητή υφή.

 
Έτοιμο επίχρισμα

Οι έτοιμοι σοβάδες καθημερινά καθιερώνονται όλο και περισσότερο στην αγορά λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων που διαθέτουν και των ευκολιών που προσφέρουν στον άνθρωπο, κατά την διάρκεια παρασκευής και εφαρμογής τους.

etoima epixrismata - etoimoi sovades

 

Η επιχειρησή μας αναλαμβάνει σοβατίσματα σε όλους  τους χώρους χρησιμοποιώντας έτοιμο επίχρισμα knauf για εσωτερικούς και  Alfamix, Intermix για εξωτερικούς χώρους.

Δείτε έργα με έτοιμο σοβά


Ο έτοιμος σοβάς knauf είναι το ιδανικό επίχρισμα εσωτερικών χώρων. Δημιουργεί νέες προοπτικές και ανατρέπει όλους τους συμβατικούς τρόπους σοβατίσματος. Προσφέρει ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, με μια στρώση, χωρίς σπατουλάρισμα, τελειώνοντας την ίδια ημέρα. Εφαρμόζεται εύκολα, γρήγορα και οικονομικά σε όλους τους χώρους. Έχει άριστη πρόσφυση πάνω σε όλες τις επιφάνειες τοίχων και ορόφων, όπως τούβλα, σκυρόδεμα, ελαφρότουβλα, τσιμεντόλιθους, μονωτικά υλικά κ.λ.π.

Οι έτοιμοι σοβάς Alfamix και Intermix αποτελούν άριστη λύση για εξωτερικό σοβάτισμα (και οχι μόνο). Εξασφαλίζουν ποιότητα υψηλών προδιαγραφών απο  άποψη αισθητικής και υλικών δόμησης και συγχρόνως εγγυούνται μεγάλη αντοχή στη διάρκεια του χρόνου.

 
Έγχρωμο επιχρίσμα

Το άρτια εκπαιδευμένο συνεργείο μας προσφέρει την δυνατότητα τοποθέτησης μέγαλης γκάμας έγχρωμων σοβάδων - επιχρισμάτων άριστης ποιότητας και μεγάλης ανθεκτικότητας που θα αναδείξουν τον χώρο σας. Η κατασκευή τους γίνεται απο φυσικά υλικά που πληρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές και τα οποία προμηθευόμαστε από τους μεγαλύτερους προμηθευτές του ειδους.

Δείτε έργα με έγχρωμο σοβά

    
Έγχρωμα επιχρίσματα Βόλος Αδαμάκος Αντώνης             Γιατί να χρησιμοποιήσω έγχρωμο σοβά;
   

 • Σας προσφέρει ένα αισθητικό αποτέλεσμα χωρίς βάψιμο.  
 • Είναι αδιάβροχο, δεν περιέχει τσιμέντο ή ασβέστη.
 • Είναι πιο ευέλικτο στην χρήση λόγώ της ελαστικότητας του.
 • Έχει αντιπαγεντική ικανότητα.

 

Εγχρώμοι σοβάδες Βόλος Αδαμάκος Αντώνης
 • Έχει αντιγυραντικά φίλτρα προστασίας για τις ακτίνες UV και το CO2. 
 •  Είναι ιδανικό για περιβάλλον κοντά στη θάλασσα και  βιομηχανίες.
 • Προσφέρει αντιμουχλική και αντιμικιτιακή προστασία.
 
Θερμοπροσόψεις

Η ανάγκη των ανθρώπων για εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς επίσης και πλήθος διαφόρων προβλημάτων όπως η μειωμένη θερμική άνεση, το άσχημο εσωτερικό περιβάλλον (μούχλα) και η ταχεία διάβρωση των δομικών στοιχείων οδήγησαν σε αναζήτηση νέων υλικών δόμησης.

Η εταιρία μας ως πιστοποιημένο συνεργείο εφαρμογής για τον νομό Μαγνησίας με εδρα τον Βόλο προσφέρει λύσεις στα παραπάνω προβλήματα χρησιμοποιώντας ολοκληρωμένα συστήμα θερμομόνωσης - θερμοπροσόψεις Kelyfos πιστοποιημένο σύστημα από τον ΕΟΤΑ (αριθμός πιστοποίησης ΕΤΑ-06/0252), που ως σκοπό έχουν την διατήρηση της εσωτερικής θερμοκρασίας του χώρου σας (ζεστό τον χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι) και συνεπώς την χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Δείτε έργα με Θερμοπροσόψεις

  Θερμομονώσεις - θερμοπροσώψεις Βόλος Αδαμάκος Αντώνης

Μερικά απο τα πλεονεκτήματα της εφαρμογής τους ειναι: 

 • Αποτελούν ιδανική λύση για την μείωση της απώλεια θερμότητας σε κτίρια τα οποία δεν διαθέτουν θερμομόνωση, εξοικονομώντας ενέργεια ως και 58%.
 • Αποφυγή σχηματισμού μούχλας και επιφανειακών βλαβών στα δομικά στοχεία.
 • Παρέχει ανθεκτικότητα με αποτέλεσμα να χρειάζεται ελάχιστη συντήρηση.
 • Εξοικονόμηση πολίτιμου χώρου διότι δεν απαιτείται να χτιστει διπλός εξωτερικός τοίχος, περίπου 6m2 σε 100m2
 • Γρήγορη απόσβεση του κόστους τοποθέτησης λόγω της μεγάλης εξοικονόμησης ενέργειας για θέρμανση και για ψύξη.
 


Σημεία υπεροχής

tickΥψηλή ποιότητα υπηρεσιών
tickΧαμηλό κόστος

tickΓρήγορη εξυπηρέτηση

tickΆψογο αποτέλεσμα

Άμεση επικοινωνία

Αδαμάκος Αντώνης

phone2  6973492630

Μ. Πορφυρογένη 105  Βόλος